Källaren Utrymnings Krav

January 21

Källaren Utrymnings Krav


Lägga till ditt hem kan vara ett dyrt företag. Ett sätt att hålla kostnaderna nere är att arbeta med utrymme som redan finns, liksom källaren. När man tänker på att "bygga ner" du måste ta hänsyn till vissa säkerhets- och kod frågor, särskilt avstigning fönster. Utrymnings betyder "väg ut" och ett utträde fönster i källaren gör det möjligt för någon som kan fastna i källaren på grund av brand eller annan fråga på ett säkert sätt komma undan. Det finns flera krav på en avstigning fönster som du behöver tänka på för att se till att din ombyggnads passerar kod.

Storlek

Avstigning fönster är utformade för människor att kunna passa igenom dem i en nödsituation. På grund av detta finns det vissa krav storlek. Dessa fönster måste vara minst 24 inches bred och 20 inches hög. De är faktiskt utformat denna stora för att räddningspersonal med all sin utrustning på att kunna säkert och snabbt få tillgång till källaren.

Höjd

Om ett selektionsfönster placeras för högt på källarväggen kan det vara mycket svårt för vissa människor att klättra ut ur den. På grund av detta krav är att botten på utträdesfönstret inte kan vara vilka som helst högre än 44 inches från källarplanet.

fönster Well

Eftersom källaren är under marken krävs att fönstret skall kunna helt öppna utan hinder. Ett fönster väl är i grunden en dug-out område som är något under den nedre delen av fönstret och tillräckligt stor för en person att på ett säkert sätt stänga fönstret när den är öppen. Om hålet är mer än 44 inches djupt då du kommer att behöva inkludera en permanent stege i hålet.

sovrum

Alla rum som du sätter i källaren måste ha ett utträde fönster eller dörr, på utsidan. Detta innebär att du måste ha ett fönster i sovrummet som ger direkt tillgång utanför.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com