Så här rensar Spelat listan i Totem i Ubuntu

April 17

Så här rensar Spelat listan i Totem i Ubuntu


Ubuntu Linux är ett fritt nedladdningsbara, Open Source operativsystem som kan köras på de flesta datorer, oavsett plattform. Totem är en Open Source multi-mediaspelare som levereras med de flesta Linux-distributioner, vanligtvis konfigurerade som standardspelare för musik och video. Chansen finns, om du någonsin har klickat på en film eller mp3 i Linux, Totem öppnas automatiskt att spela den. Du kan rensa spelas listan i Totem genom att följa en serie steg.

Instruktioner

1 Så här rensar Spelat listan i Totem i Ubuntu

Följ instruktionerna på skärmen för att installera Ubuntu.

Installera Ubuntu Linux på datorn om den inte redan är. Välj den senaste versionen för att ladda ner. Undvik att få Ubuntu Linux på en CD eller DVD, eftersom det kommer sannolikt inte att vara den senaste versionen. Bränn den nedladdade ISO-filen till en CD eller DVD och starta datorn från den. Medan han fortfarande i live-CD-läget (det grafiska användargränssnittet körs helt från CD), kontrollera att göra vissa all din hårdvara fungerar.

2 Så här rensar Spelat listan i Totem i Ubuntu

Totem kan vara din digitala DJ

Slå på datorn när installationen är klar. Öppna Totem genom att klicka på en mp3. Installera g-streamer plugins om det behövs för att möjliggöra mp3 stöd. Lägg till låtar till Totem genom att klicka på "Film" i rullgardinsmenyn i namnlisten, välja "Öppna" och navigera till de låtar du vill lägga till i spellistan.

3 Så här rensar Spelat listan i Totem i Ubuntu

Det är enkelt att ta bort låtar från Totem spellistan.

Klicka på "Visa" och se till att valet för "Sidebar" är markerad. Klicka på de låtar du vill ta bort från spellistan i det högra fönstret. Håll ned "shift" och antingen "upp" eller "ner" piltangenterna på tangentbordet för att välja flera låtar bort. Klicka på minustecknet ikonen under den högra sidopanelen för att ta bort låtar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com