Vad är en PCI till USB Open Host Controller?

July 18

Vad är en PCI till USB Open Host Controller?


Dator terminologi kan vara svårt och förvirrande när du först ser det. Du kommer att finna att om du koka ner svåra fraser till sina komponenter, kan det förenkla även de mest komplexa klingande fras.

PCI

Vad är en PCI till USB Open Host Controller?

PCI står för Peripheral Component Interconnect. PCI är en bit av hårdvara som har utvecklats av Intel och finns på de flesta Windows-baserade datorer. Det används för att ansluta externa enheter som skrivare och skannrar.

USB

Vad är en PCI till USB Open Host Controller?

USB eller Universal Serial Bus, är en särskild typ av port som används på datorer. Möss, tangentbord, skrivare, skannrar och andra externa enheter kan anslutas via en dators USB-portar.

Host Controller

Open Host controller har utvecklats för att främja användningen av USB på marknaden. Det skapar en universell plattform för mjukvara och hårdvara för att arbeta tillsammans. Utan den skulle USB-tillverkarna måste skapa programvara som kallas "förare" för att köra enheten på datorns hårdvara. PCI till USB Open Host Controller är en plattform som kör en USB-port på en enhet som passar in i en PCI-kortplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com