Hur man tar bort titeln från Visa på startsidan i Joomla!

October 18

Joomla! är ett open-source content management system, eller CMS, vilket innebär att alla kärnfiler kan redigeras och ändras för att passa kraven på din webbplats. När du installerar Joomla !, standardkonfigurationen använder inställningar som visar inte bara din webbplats namn på hemsidan men även titlarna på alla dina artiklar. Du kan ändra dessa inställningar genom Joomla! kontrollpanelen eller genom att redigera källfilerna.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Joomla! panel administratör genom att bläddra till "yoursite.com/administrator" - ersätt "yoursite.com" med ditt eget domännamn. Om du har installerat Joomla! i en undermapp på din webbplats, se till att inkludera det i adressen. Skriv in ditt inloggningsnamn, oftast "administratör" och det lösenord du upprättas när du installerat Joomla!

2 Klicka på "Site" och välj "Global Configuration" för att öppna huvudinställningar för din Joomla! plats. De menyalternativ i "Global Configuration" beror på vilken bygger på Joomla! du använder, men de flesta versioner är liknande. Under "Site," kommer du att se namnet på din webbplats som du skrev det - du kan ändra detta till ett nytt namn eller lämna det tomt för att ta bort din webbplats namn från webbläsare när folk besöker din hemsida.

3 Klicka på "Innehåll" för att visa de inställningar som styr hur innehållet visas på din webbplats. Leta efter "Länkade Titlar" och "visa titlar." Välj "Nej" för att inaktivera visar länkade titlar eller några titlar, men observera att det senare alternativet är endast tillgängligt i tidiga versioner av Joomla! (1.1 och tidigare). För nyare versioner, måste du ändra inställningarna titel för webbplatsens startsida som förklaras i steg 4. Klicka på "Spara" för att bekräfta ändringarna.

4 Klicka på "Meny" och sedan "Huvudmeny" för att komma åt alternativen för din startsida. Klicka på "Home" länk för att ändra hur element på din hemsida display. Den här menyn innehåller alla inställningar för Joomla! objektet "Front", som alla Joomla! mallar belastning. Namnet på detta avsnitt är inställd på "Home" som standard, men du ändra det om så önskas.

5 Titta under "Parametrar" på höger på sidan. Välj "Hide", som ligger intill "Sidrubrik." Detta kommer att förhindra att din webbplats titel eller "Home" från att visa på huvudsidan. Rulla ner och förändring "Avsnitt namn" till "gömma" om du inte vill att rubrikerna för alla dina innehållssektioner att visa. Ändra "Punkt titlar" till "gömma" om du vill dölja alla titlar på din hemsida. Bara stänga av "Sidrubrik" att hålla din webbplats namn gömd på denna sida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com