Hur uppdatera och synkronisera till datorn

May 30

Datorer har tekniken för att ansluta med handdatorer för att synkronisera information som kontakter, e-post och kalenderdatum. Om du vill synkronisera din handdator med datorn, behöver du de senaste uppdateringarna för att se till att det inte avbryts av föråldrad programvara. Du kan använda Windows Update program som följde med datorn för att uppdatera din dator. När uppdateringarna har installerats, kan du använda HotSync programvara som medföljde din handdator för att synkronisera enheten.

Instruktioner

Windows uppdatering

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "sök" i menyn. Skriv "Update" i rutan och tryck sedan på "Enter".

2 Vänta tills ikonen visas och klicka sedan på Windows Update-ikonen i menyn.

3 Klicka på "Sök efter uppdateringar" alternativ till vänster sida av programvarumenyn och vänta på uppdateringar visas på skärmen.

4 Klicka på "Installera uppdateringar" -ikonen och vänta på uppdateringar att installera. Beroende på hur många uppdateringar måste installeras, kan det ta upp till en timme att slutföra. Titta på förloppsindikator för en beräknad tid för färdigställande.

5 Klicka på "Starta" alternativet när du uppmanas att starta om datorn. När systemet har startat, kommer uppdateringarna ska installeras.

med användning av HotSync

6 Ansluta enheten till vaggan som kom med det på köpet. Se till att vaggan är ansluten till USB-porten på datorn.

7 Dubbelklicka på "HotSync Manager" programvara ikon på skrivbordet för att starta programmet.

8 Vänta tills programmet att känna igen enheten. Detta bör ta ca 10 sekunder. Enheten kommer att dyka upp i fönstret efter att den har erkänt det.

9 Klicka på "Sync" knappen längst upp av programvaran för att synkronisera enheten.

10 Vänta tills synkroniseringen är klar. Detta bör ta ungefär 1 minut att fullborda. Se till förloppsindikator längst ned programvaran för en beräknad tid.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com