Hur konfigurerar jag SLI på Nvidia GTS 8600?

June 19

Nvidia SLI-tekniken är ett moderkort funktion som låter dig skala ditt grafikkort behandling genom att använda flera grafikkort i en dator. Du kan ansluta två Nvidia GTS 8600 kort med hjälp av en SLI-brygga för att möjliggöra denna teknik på din dator. Grafikinformation behandlas av de två korten i tandem, i stället för datorn med användning av ett kort i taget. Den här funktionen gör det möjligt för en prestandaökning på 2x med två kort och 2.8x med ett tredje kort i en SLI-konfiguration.

Instruktioner

1 Stäng av din dator och ta ut nätsladden från baksidan. Ta din kåpan genom att skjuta loss panelen, öppnar fallet dörren eller tar bort kåpan. Den exakta metoden för att öppna ditt fall kan variera beroende på datorn eller fallet tillverkaren. Den typiska datorväska installationen kräver bara två till fyra skruvar som togs bort från baksidan av målet att få tillträde inuti datorn.

2 Leta upp SLI-brygga anslutningarna på Nvidia GTS 8600 kort. Denna lilla kontakten ligger på sidan av korten. Sätt i SLI-brygga till kontakterna på båda dessa kort. Sätt din dator fall täcker på, ansluter datorn i och makt upp.

3 Gå till Nvidias hemsida och ladda ner nForce drivrutiner för moderkort och de senaste drivrutinerna för Nvidia GTS 8600. Installera nForce drivrutiner genom att dubbelklicka på den nedladdade drivrutiner. Klicka på "Kör" om det behövs. Välj "Jag accepterar licensavtalet." Klicka på "Nästa" och sedan "Install". Fortsätt att slå "Next" tills nForce drivrutiner är helt installerat och du uppmanas att starta om systemet. Starta om datorn.

4 Gå till "Start" och högerklicka på "Den här datorn". Välj "Egenskaper" alternativet. Klicka på "Maskinvara" och sedan "Enhetshanteraren." Expandera "Bildskärmskort" och dubbelklicka på posten för din Nvidia GTS 8600 kort. Klicka på fliken "Drivrutiner" och välj "Avinstallera". Bekräfta denna process genom att klicka på "OK". Upprepa denna process med den andra Nvidia GTS 8600 posten.

5 Installera de senaste drivrutinerna för Nvidia GTS 8600. Installationsprocessen är identisk med drivrutinsinstallation nForce, förutom att din skärmupplösning kan ändras och skärmen kan bli svart under installationen. Starta om datorn när du uppmanas.

6 Klicka anmälningssystemet Windows märkt "SLI kapabla systemet" för att aktivera datorn för SLI funktioner. Välj alternativknappen "Aktivera SLI-teknik (rekommenderas)" och välj "Apply". Datorn är nu inställd för att korrekt utnyttja både Nvidia GTS 8600 kort i en SLI-konfiguration.

Tips

  • Se till att datorns strömförsörjning är tillräckligt kraftfull för att ge tillräckligt med ström för både grafikkort och resten av systemkomponenter. Du behöver en 500-watts nätaggregat eller högre, eller du kanske vill överväga en dedikerad strömförsörjning för dina grafikkort.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com