Hur man skapar en endast sidan på Weebly webbplats

June 15

Weebly ger dig möjlighet att designa och utveckla webbplatser i en WYSIWYG (vad du ser är vad du får) miljö. Även Weebly innehåller avancerade funktioner för mer erfarna konstruktörer, platsen tillåter också nybörjare att lägga till funktioner som lösenordsskydd till deras webbplatser. Du kan lägga till ett lösenord för att hela din Weebly webbplats med bara några klick för att skapa en medlemmar endast webbplats eller begränsa åtkomsten till vissa sidor. Underrättas dock att du måste ha en betald konto för att få tillgång till lösenordsskydd för din webbplats.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Weebly konto och klicka på "Redigera" bredvid den webbplats som du vill redigera.

2 Klicka på fliken, som ligger i den övre menyraden "Inställningar".

3 Ange det lösenord du vill använda i fältet Site lösenord och klicka på "Spara". Denna åtgärd lösenord skyddar alla sidor på webbplatsen. Om du vill att bara lösenordsskydda en specifik sida eller sidor, gå vidare till nästa steg.

4 Klicka på "Sidor" -fliken i den övre menyraden.

5 Klicka på namnet på den sida som du vill ta bort lösenordet. Namnet på varje sida ligger i den vänstra kolumnen. Avmarkera "Lösenordsskydda denna sida" rutan och klicka på "Spara inställningar". Upprepa detta steg för varje sida som du inte vill ange ett lösenord.

Tips

  • Varje plats kan ha endast ett lösenord som tilldelats det, oavsett hur många sidor är lösenordsskyddade. Efter en besökare går in på webbplatsen lösenord, kan han se varje sida tills hans session går ut.
  • Lösenord är skiftlägeskänsliga.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com