Hur får man ett ATI-kort

May 21

Hur får man ett ATI-kort


Om du funderar på att spela nästa generations TV-spel på datorn, redigera video som tagits eller titta på HD-filmer, behöver du förmodligen en ny video grafikkort. ATI är en hårdvarutillverkare som säljer ett stort sortiment av dessa enheter. För att köpa och installera ett ATI-kort, måste du se till att utrustningen fungerar ordentligt med din nuvarande systemet.

Instruktioner

1 Slå på din nuvarande dator och klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och slutligen "System." Utrustningen för närvarande körs på datorn visas här. Ta särskilt meddelande om processorns hastighet, typ av operativsystem och mängden RAM. Du behöver veta detta när man väljer ett ATI-kort.

2 Slå upp tillgängliga ATI-kort på fabriken hemsida eller på din lokala elektronikaffär. Det finns ett stort urval, så precisera kortet som specialiserat sig på den uppgift du vill att datorn ska utföra (t.ex. videoinspelning viltbearbetnings ytterligare övervaka anslutningar, etc.).

3 Jämför systemkraven som anges på sidan av ATI-kort förpackningar vad din nuvarande dator använder. Datorn måste ha minimikraven, annars ATI-kort inte kommer att fungera på datorn.

4 Köpa ATI-kort. Om du vill kan du installera kortet själv eller har elektronikaffär utför installationen för dig.

Tips

  • För att installera kortet, Stäng av datorn, ta bort kablar och Phillips skruvar från baksidan av systemet och skjut öppna datorn fallet. Längs baksidan av datorn är det stora moderkort. Horisontella band på moderkortet, så kallade PCI-kort, hålla extra hårdvara, inklusive ATI-kort. Skjut ATI-kort i en av de tillgängliga spåren, tryck ner plastspärrspakarna placerade på vardera sidan av spåret, stäng sedan av datorn, dra åt Phillips skruvar och anslut alla kablar igen. Slå på datorn och sätt i drivrutin installations-CD. Momentant guiden installationsbelastningar på skärmen. Följ instruktionerna och föraren installeras på systemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com