Hur du sätter en gammal dator till en Media Center

February 8

Hur du sätter en gammal dator till en Media Center


Som ny teknik ständigt släpps många gamla datorer och system föråldrade på grund av nya system i hushållet. Mest föråldrade datorer, men kan uppgraderas till mediacenter som makt-musik eller aktivera TV-apparater att få tillgång till Internet. Enkla och prisvärda uppgraderingar av maskinvara, parat med rätt anslutningskablar, gör det möjligt för ägarna att hitta nya användbarhet i sina gamla maskiner, skapar helt nya mediecenter ut en gång värdelösa inställningar.

Instruktioner

Förbereda maskinen

1 Ta bort eventuella önskade data från det gamla systemet till en extern lagringsenhet.

2 Formatera om hårddisken av den gamla maskinen för att rensa upp utrymme och börja på ett oskrivet blad. Omformatering tillåter användarna möjlighet att rensa ut många gamla problem PC hade och omedelbart skapa en "ny" system.

3 Installera nya hårddiskar som kommer att stödja maskinens nya funktioner. Media kommer att ta upp en stor mängd utrymme, och du kommer att vilja tillräckligt utrymme för att lagra video, musik och program.

4 Installera operativsystemet som du väljer. De bästa operativsystem för media är de som är avsedda för användning med mediaspelare och medieorganisation (till exempel Windows 7 Media och Windows XP Media Edition).

5 Uppdatera systemet med alla operativsystem patchar och installera antivirusprogram för att skydda din integritet och din dator.

uppgradering

6 Uppgradera ditt ljudkort till en modell som gör att du kan ansluta datorn till något annat medium kringutrustning du har, såsom surroundljud, karaoke maskiner och musikutrustning. De flesta grundläggande ljudkort gör att du kan göra detta, men kontrollera kortets specifikationer innan de köper.

7 Uppgradera grafikkortet om din gamla inte kommer att stödja upplösningen på din TV. Du kan kontrollera TV: ns upplösning i bruksanvisningen och kontrollera detta med grafikkortets handbok.

8 Anslut TV: n till datorn med hjälp av videokablar som är kompatibla med både datorn och TV: n. De flesta TV har VGA och 7-stifts, men många nya datorer har också digitala och HDMI-anslutningar finns också. De flesta nya grafikkort har VGA, 7-polig och digitala anslutningar med högre slutet kort med HDMI-anslutningar också.

9 Länka datorns ljud med din TV genom att köra en audio in / ut-kabel mellan två av dem.

10 Anslut din dator till hemnätverket och internet. Datorn är nu redo att låta dig titta på Internet-TV, spela upp ljud, granska filmer och lagra mediefiler genom hela mediacentret ljudsystem och TV.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com