Hur får man en bärbar dator att känna igen en nätadapter

August 10

Hur får man en bärbar dator att känna igen en nätadapter


Bärbara datorer kan köra ut batterier upp till en viss (ganska kort) punkt, varefter de upphör att vara mycket användning. Därför måste de flesta användare av bärbara datorer brukar använda en nätadapter för att ge ytterligare kraft till den bärbara datorn, samt ladda den bärbara datorns batteri. Men om du använder en ny nätadapter, kan du behöva se till att den bärbara datorn känner igen adaptern så att den kan ta ut.

Instruktioner

1 Se till att nätadaptern kommer att arbeta med din bärbara dator. Markera kryssrutan att adaptern kom in och se om din bärbara dator är kompatibel.

2 Slå huvudet på nätadaptern till en plugg som passar din bärbara dator. (Endast om nätadaptern kräver att du byta huvuden.)

3 Anslut nätadaptern till datorn och koppla in den. Du bör se en förändring i batteriindikatorn på din bärbara dator som informerar dig batteriet är anslutet.

Tips

  • Om den bärbara datorn inte tar adaptern, och du vet att det är rätt adapter, kan det vara något fel på strömförsörjningen. Kontakta en verkstad för att få råd.
  • Tvinga inte en nätadapter huvudet i en bärbar dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com