Hur man läser vetenskapliga artiklar på en Kindle DX

September 10

Hur man läser vetenskapliga artiklar på en Kindle DX


Amazon Kindle DX är en e-boksläsare som utvecklats av Amazon.com som tillåter användare att handla, hämta och läsa e-böcker, tidningar och tidskrifter. Användare av Kindle DX kan även få tillgång till PDF-dokument via Amazons 3G Whispernet trådlös uppkoppling, ger dem möjlighet att lagra och läsa personliga och professionella dokument på en Kindle.

Instruktioner

1 Köp vetenskapliga artiklar från Kindle butiken på Amazon.com eller överföra dina egna vetenskapliga artiklar direkt till din Kindle i pdf-format via Whispernet. Amazon har ett brett utbud av vetenskapliga dokument till salu om du för närvarande forskar ett ämne. Om du har PDF-filer som är lagrade på en dator, kan du ladda upp dem på Kindle DX genom att helt enkelt e-posta dem till din personliga Kindle adress programmeras av Amazon.

2 Välj namnet på den vetenskapliga papper du vill läsa filen. Gå till "Home Screen" på din Kindle DX och bläddra igenom listan över titlar tills du hittar den vetenskapliga papper som du vill visa. Öppna dokumentet genom att bläddra över namnet och klicka på titeln, som gör att du kan öppna dokumentet till titelsidan.

3 Använd zoom och pan funktioner för att förstora och navigera i dokumentet. Kindle DX kan du läsa texten i ett PDF-dokument och zoomar in i ett område av text med upp till 300 procent, så att du kan granska små detaljer, inklusive grafik, tabeller, eller illustrationer som vanligen finns i vetenskapliga artiklar.

4 Konvertera PDF-dokument till en Kindle-format när du skickar dem till din Kindle DX från datorn. Vissa funktioner i Kindle DX, såsom anteckningar eller läsa till mig, kan inte användas med PDF-dokument. För att kunna använda dessa funktioner, kan du konvertera PDF genom att skriva ordet "konvertera" i ämnesfältet på PDF uppladdnings e-post. PDF-dokumentet kommer då automatiskt konverteras till Kindle-format och skickas direkt till enheten via Whispernet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com