Hur man tar bort verktygsfältet historia

September 7

Verktygsfält som används för att surfa kommer att samlas sin del av historieposter, och ibland människor försummar att radera historia när de är klara att surfa på webben. Det finns människor som kan använda din historia för att irritera dig om en av deras skadliga program finner sin väg in i din dator. Dessa program kommer att använda din historia att skicka popup-fönster som ser ut som de webbplatser du besöker. Så fort du klickar på en, ett meddelande om att din dator är infekterad visas på skärmen, och du kommer att styras till en webbplats som erbjuder en falsk anti-virus program till ett lågt pris. Det är bluff. För att undvika att en fråga som denna, rensa bort historia på din dator - även ditt verktygsfält historia.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Öppna Internet Explorer.

2 Klicka på "Verktyg". En rullgardinsmeny visas.

3 Klicka på "Internet-alternativ" längst ned i rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Ta bort" i avsnittet "Webbhistorik".

5 Klicka på "Delete historia ..." och klicka sedan på "Ja" på frågan "Är du säker på att du vill ta bort din historia tittade webbplatser?"

6 Klicka på "Ta bort formulär ..." och klicka sedan på "Ja" på frågan "Är du säker på att du vill ta bort tidigare sparade formulärdata?" När du har utfört alla dessa steg kommer historia i webbläsaren och alla verktygsfält som du använder raderas.

Mozilla Firefox

7 Öppna Firefox.

8 Klicka på "Verktyg". En rullgardinsmeny visas.

9 Klicka på "Alternativ".

10 Klicka på fliken "Sekretess".

11 Klicka på "Inställningar" i avsnittet "Private Data".

12 Markera rutorna bredvid "webbhistorik" och "Sparade formulär och sökhistorik." Klicka på "OK" för att avsluta "Inställningar" skärm.

13 Klicka på "Rensa nu" för att radera webbläsarens och verktygsfält historia.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com