Hur Kopiera ditt arbete till en CD med Windows Vista

February 24

Hur Kopiera ditt arbete till en CD med Windows Vista


Alla Windows Vista-användare med en fungerande CD-R eller CD-RW-enhet kan arkivera sina musik, filmer, bilder och andra verk till en tom CD-R eller CD-RW för att dela, lagra och arkivering. Dessa lagringsskivor, mer känd som data-CD eller DVD-skivor, ändrar inte filer eller innehåll på något sätt. Data endast kopieras till skivan i det ursprungliga formatet. Alla typer eller antal av filer kan brännas, så länge alla filer tillsammans är mindre än 700 MB i storlek, eftersom detta är hur mycket ledigt utrymme som finns på tomma CD-R eller CD-RW.

Instruktioner

1 Starta Windows Media Center och sätter in en tom CD-R eller CD-RW i skivenheten. Klicka på "Burn en CD eller DVD" knappen när du uppmanas av Windows Media Center.

2 Välj "Data-CD" i Välj skivformat fönster och klicka på "Nästa". Ange ett namn för skivan och klicka på "Nästa".

3 Välj den första typen av fil du vill brända till skiva i fönstret Select Media, klicka på "Nästa" och bläddra igenom listan med media, sätta markeringar bredvid alla arbetsfiler som du vill kopiera till skivan. Klicka på "Nästa".

4 Lägg till andra filer genom att klicka på "Lägg till mer" -knappen om översynen och redigera listskärmen, om det behövs, och klicka på "Bränn CD".

5 Tryck på "Ja" i Initierar kopiering pop-up-skärmen för att börja bränna CD. När du är klar att bränna, klicka på "Klar" i Slutför Disc Creation fönstret.

Tips

  • Dataskivor som skapats med Windows Vista med hjälp av denna process kan bara läsas av Windows XP, Vista eller Windows 7 operativsystem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com