Hur kan vi minska Foto filstorlekar för gratis

January 1

Om du har bilder som är för stora och kan inte godtas på vissa webbplatser, program eller ens bärbara medieenheter, vilket minskar filstorleken är en perfekt lösning. Olika webbplatser, program och mediaspelare fastställa kriterier för att ladda upp bilder och accepterar inte bilder som är större än de största dimensionerna. Utan att ladda ner en tredje part program, kan bildstorlekar minskas på några minuter.

Instruktioner

1 Ändra storlek på dina bilder på nätet utan att ladda ner mjukvaran. För att göra detta, gå till en fri bild storleksändring webbplats som picresize.com, shrinkpictures.com eller resize.com.

2 Klicka på "Välj fil" -knappen på hemsidan som används. Detta öppnar fildialog import. Leta upp bilden för att ändra storlek från mappen det sparades i och klicka sedan på "Öppna" eller "Välj" för att importera det till bilden storleksändring webbplats.

3 Välj den storlek du vill använda för att ändra storlek på bilden. Välj från olika alternativ såsom att minska bilden med 75, 50 eller 25 procent. Ange den anpassade storleken för den bild som ska minskas.

4 Ange om du vill lägga till några specialeffekter såsom gråskala, sepia, eller Gaussisk oskärpa. När du är klar, klicka på "Konvertera" Ändra storlek "eller" Resize Pic "-knappen beroende på webbplatsen som används. Den storleksändring webbplats minskar bilden till de valda dimensionerna.

5 Klicka på "Hämta" eller "Spara till disk" för att starta fil spara dialogrutan. Välj den mapp du vill spara bilden i, ange ett namn för bilden, och klicka på "Spara" för att ladda ner bilden till din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com