Avinstallera Microsoft Security Advisor

July 9

Microsoft Security rådgivare fungerar som en Microsoft antivirusprogram och visar falska säkerhetsvarningar som om datorn är infekterad och skannar datorn av sig själv; det huvudsakliga syftet med den är, genom att visa falska infektionsvarningar, att få dig att betala för den fullständiga versionen av Microsoft Security rådgivare programvara. Om Microsoft Security rådgivare programvara på din dator, kan du avinstallera det.

Instruktioner

Instruktioner om hur du tar bort Microsoft Security rådgivare

1 Gå till menyn "Start" och klicka på "Sök"; den "Sökresultat" fönster kommer att dyka upp. På den vänstra panelen. Du kommer att se en fråga, "Vad vill du söka efter?"

2 Klicka på "Alla filer och mappar."

3 Skriv "Microsoft Security rådgivare" i sökrutan och under "Titta i," med hjälp av listrutan, välj "lokala hårddiskar."

4 Klicka på "Sök" och systemet kommer att börja söka. Om du hittar filen från sökresultatet, markera filen, högerklicka på den och klicka på "Delete" eller tryck på "Delete" -tangenten på tangentbordet. Se till att du raderar alla följande filer:

mssadv.exe

msfw.exe

msavsc.exe

msscan.exe

msctrl.exe

eeuydc.dll

msiemon.exe

Instruktion om hur man kan stoppa Microsoft Security rådgivare

5 Högerklicka på botten av stapeln och välj "Aktivitetshanteraren" eller tryck "Ctrl" + "Shift" + "ESC" på en gång eller gå till menyn "Start" och välj "Kör".

6 Skriv "taskmgr.exe" i rutan bredvid "Öppna" och klicka på "OK" -knappen; Windows Task Manager fönstret kommer att dyka upp.

7 Klicka på fliken "Processer" högst upp och hitta Microsoft Security rådgivare processer från listan över processer ..

8 Högerklicka på Microsoft Security rådgivare behandlar en i taget och välj "Avsluta process"; "Task Manager Varning" fönster dyker upp som frågar dig, "VARNING:.. Avsluta en process kan orsaka oönskade resultat, inklusive förlust av data och systeminstabilitet Processen kommer inte att ges möjlighet att spara sitt tillstånd eller data innan den avslutas är du säker på att du vill avsluta processen? "

9 Klicka på "Ja" för att stoppa processen. Använd samma steg för att ta bort alla Microsoft Security rådgivare processer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com