Hur man ställer in Yahoo Messenger

May 29

Hur man ställer in Yahoo Messenger


Med Yahoo Messenger kan du chatta med dina vänner, delta i videosamtal och delta i chattrum när du vill. Nedladdning av Yahoo Messenger är snabb och enkel och tillgänglig att använda med vilken webbläsare som helst. Du kommer inte att betala en avgift för att använda Yahoo Messenger om du gör datorn till telefonsamtal. Det finns många komponenter på Yahoo Messenger som du kan skräddarsy och personifiera för att passa dina behov.

Instruktioner

1 Ladda ner Yahoo Messenger från sin webbplats. För att ladda ner, klicka på "ladda ner nu" -knappen och följ anvisningarna på skärmen.

2 Acceptera licensavtalet genom att klicka på knappen "Ja" och sedan "Nästa". Se till att läsa igenom användaravtalet så att du känner till alla de juridiska att använda Yahoo Messenger.

3 Klicka på knappen "Install". Installationshastigheten varierar beroende på dator. Klicka på "Finish" för att starta Yahoo Messenger.

4 Logga in med ditt befintliga Yahoo-konto eller skapa ett nytt. Att skapa en ny Yahoo-konto, klicka på "Registrera" och följ alla anvisningarna.

5 Importera dina kontakter när du uppmanas att göra det. Du kommer bara att bli tillfrågad när du först registrera dig med Yahoo Messenger. Om du vill importera kontakter, klicka på "Lägg till vänner" och följ alla anvisningarna på skärmen. Annars kan du lägga till kontakter genom att klicka på "+" tecken med ikonen som ser ut som konturen av en person. Fyll i alla relevant information (messenger-ID, e-postadress eller mobiltelefonnummer).

6 Klicka på "Messenger" längst upp på skärmen och rulla ned. Du har en mängd olika alternativ som du kan skräddarsy som om du vill ses som finns eller inte, kontaktuppgifter och alla inställningar (utseende, ljud, människor som du vill ignorera, etc.). Anpassa enskilda poster är så enkelt som att peka, klicka och rulla.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com