Hur vet jag om datorn har trådlöst internet

February 24

Hur vet jag om datorn har trådlöst internet


Trådlöst internet kan vara en otrolig bommen till hemnätverket, men du kan bara använda det om dina individuella datorer alla ställa upp med rätt hårdvara för att få en trådlös signal. Detta kräver närvaro av ett trådlöst nätverkskort, antingen installeras i maskinen eller externt ansluten till maskinen (vanligtvis via en USB-port). Ta reda på om din dator kan få tillgång till en trådlös Internet-anslutning är en ganska enkel procedur som du kan göra på mindre än fem minuter.

Instruktioner

1 Gå till "Enhetshanteraren", som är en lista som innehåller all hårdvara som är ansluten till maskinen. Du kan åstadkomma detta genom att gå till "Start" -menyn, välja "Kontrollpanelen" och sedan välja "Enhetshanteraren."

2 Klicka på "Nätverkskort" i den fullständiga listan över objekt på huvud "Enhetshanteraren" skärm. Detta visar en lista över alla nätverksenheter som är anslutna till datorn.

3 Sök i listan för en post som innehåller ordet "trådlös". Till exempel kan du ha en lista som läser "Intel PRO / Wireless 3945ABG nätverksanslutning." Om något som liknar detta finns i listan har din dator möjlighet för trådlöst Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com