Hur man laddar upp och dela musik på Facebook

August 22

Facebook erbjuder många sätt för dig att interagera med vänner och släktingar. Med hjälp av Facebook, kan du skicka privata meddelanden, chatta med vänner och dela bilder och video. Med alla de sätt Facebook kan du dela idéer, minnen och tankar med vänner, men det ger inte ett direkt sätt för dig att ladda upp och dela musik. Det finns säkert några potentiella juridiska skäl till varför Facebook inte tillåter dig att ladda upp musik du inte skapa. Men det är inget fel med att dela din egen originalmusik med andra. Även om Facebook inte ger ett sätt för dig att ladda upp musik till platsen, det finns tredje parts program som gör att du kan dela din musik.

Instruktioner

1 Rikta din webbläsare till Facebook inloggningssida. Ange ditt Facebook användarnamn och lösenord, sedan logga in på sajten.

2 Leta upp en tredje part Facebook app som låter dig ladda upp och dela musik. Facebook apps som Facebook Music Player och Music Player av iLike kan du ladda upp och dela originalmusik med Facebook. Det finns andra musikspelare appar tillgängliga på Facebook och du kan hitta dem med hjälp av sökfunktionen på din profilsida.

3 Klicka på länken "Wall" på appsidan av musikspelaren. Klicka på "Gå till App" knappen längst upp på sidan.

4 Klicka på "Tillåt" -knappen på "Begäran om tillstånd" för att göra det möjligt för tredje part app för att få tillgång till ditt Facebook-konto profil och information. Alla Facebook-appar kräver en viss nivå av åtkomst till kontot för att fungera korrekt. Facebook gör appen och tar dig tillbaka till din profilsida.

5 Klicka på namnet på musikspelaren appen i listan över Facebook applikationer under din profilbild. Klicka på "Lägg till musik", "Lägg till ny Song" eller annan liknande länk på appsidan. Bläddra till en musikfil på hårddisken, markera den och klicka på "OK" eller "Open" -knappen. Appen laddar musikfilen och delar en länk till den på din profilsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com