Hur man löser viloläge Problem med Windows Vista och trådlösa enheter

March 5

När det gäller energisparfunktioner för de flesta elektroniska apparater har du i princip två alternativ, på och utanför. Energispar i Windows-baserade datorer, men är lite mer komplicerat. Den nya Vista OS som med Windows-versioner i det förflutna, ger dig möjlighet att sova samt stänga av datorn. Viloläge kan du hålla din nuvarande arbete i datorns minne medan datorn sitter i en lågeffektläge. Som med de flesta nya operativsystem, har Vista haft problem i vissa områden, och ett av dessa områden är i viloläge. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att lösa viloläget problem med Windows Vista och trådlösa enheter. Läs vidare för att lära hur man löser viloläges problem med Windows Vista och trådlösa enheter.

Instruktioner

1 Se till att det verkligen är en viloläge fråga. Försök att sätta Vista eller den trådlösa enheten i viloläge några gånger. Om du fortfarande har problem kan du säkert säga att du har ett viloläge fråga.

2 Se om datorns Basic Input / Output System (BIOS) har viloläget avstängd. Viloläge och andra energisparlägen är oftast avstängd i en datorns BIOS som standard. En snabb kontroll av system BIOS kommer att berätta om detta är fallet.

3 Starta om datorn. Konfigurera om datorn sömn alternativ måste du starta om datorn och gå in på skärmen "BIOS". Instruktioner för att komma åt datorer BIOS visas när datorn startar upp.

4 Följ instruktionerna. Instruktionerna som visas när datorn laddar indikerar de kortkommandon som du måste trycka på för att gå igenom BIOS-inställningarna konfigurationen. Kortkommandon kan variera eftersom datortillverkare inte använder samma BIOS-systemet.

5 Fråga Microsoft eller trådlösa enheter tillverkaren för mer konfigurationsinformation. Kontakta Microsoft eller trådlösa enheter tillverkaren om din viloläge frågan inte har lösts. Microsoft eller trådlösa enheter Tillverkaren bör ha en teknisk support linje att hjälpa dig genom några problem.

Tips

  • Om datorn upprätthålls av ett system administratör du kanske inte kan ändra inställningarna för vänteläge
  • Den officiella webbplatsen för Windows Vista erbjuder hjälp när det handlar om viloläges frågor på din dator.
  • Försök inte att fastställa ett viloläge fråga om du inte är säker på din förmåga. Be en professionell eller kontakta enheterna teknisk support linje för att få hjälp.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com