Hur återställa raderade bilder på datorn

November 25

Med så många människor lagra omhuldade bilder på sina datorer, är det viktigt att ha de verktyg på plats för att återställa de fotofiler om de av misstag skadas eller tas bort. Att veta hur man hitta och återställa bildfiler hjälper dig att få dessa minnen tillbaka när du behöver.

Instruktioner

1 Logga in på datorn och öppna papperskorgen. Om papperskorgen har ännu inte tömts, kommer du att kunna återställa oavsiktligt raderade filer genom att högerklicka på dem och välja "Återställ" från rullgardinsmenyn.

2 Klicka på "Start" och välj "Sök" i menyn. Välj "Bilder, musik och video." Markera kryssrutan bredvid bilder på nästa skärm för att starta sökningen. Ibland kommer en användare tror att han bort en fil, när i själva verket allt han gjorde var att flytta filen till en annan plats. Söka efter alla bilder på din dator kan du hitta några filer som kan ha oavsiktligt flyttat.

3 Kontrollera din dator för alla filer restaurering programvara som du kan ha. Om du har en full säkerhet svit och en datorskydd mjukvara på datorn, kan det paketet ingår ett program som kan återställa filer som raderade. När en fil raderas från datorn, är det inte riktigt gått, och om du agera snabbt, kanske du kan få dem raderade filer tillbaka.

4 Använd din dator så lite som möjligt tills du har återhämtat dina bilder. När du tar bort en fil, bitar av filen finns kvar, men datorn har nu märkt utrymmena dessa filer en gång ockuperade som finns för förvaring. Så när du sparar en ny fil, kan filen skrivas i samma utrymme som de filer du försöker återhämta sig.

5 Hämta eller köpa en tredje part fil-återvinning programvara paket om du inte redan har en på plats. Det finns ett antal fil-återvinning programvarupaket på marknaden vid en variey av priser. Många av dessa paket kommer med en gratis provperiod, och det gör att du kan se till att programmet fungerar innan du gör köpet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com