Felsökning en HP PSC 2410 Photosmart allt-i-ett-skrivare

February 7

Felsökning en HP PSC 2410 Photosmart allt-i-ett-skrivare


Om du letar efter ett kostnadseffektivt sätt att skriva ut dina fotografier och utföra andra office-funktioner, kan en allt-i-ett-enhet som HP Photosmart PSC 2410 vara ett bra alternativ. PSC 2410 kombinerar funktionaliteten hos en fotoskrivare med det av en scanner och en kopiator, vilket gör det lättare att få jobbet gjort och skriva ut foton på efterfrågan. Men att få ut det mesta av din allt-i-ett-enhet innebär att ha vissa grundläggande felsökning färdigheter tillgängliga.

Instruktioner

Ränder och prickar på kopior och skanningar

1 Lyft den övre luckan för att komma åt kopieringsglaset.

2 Rengör hela ytan av kopieringsglaset med ett milt rengöringsmedel för glas, med en mjuk trasa eller en pappershandduk.

3 Doppa bomullspinnar i fönsterputsmedel och använda dem för att ta bort damm och skräp från hörnen på skannerglaset.

Ingen kommunikation mellan dator och skrivare

4 Tryck på "Setup" -knappen på kontrollpanelen och sedan siffran "1" Tryck på "4" för att skriva ut självtestrapporten. Om självtestet rapporten skrivs ut ordentligt, vet du att det är problem med kommunikationen mellan skrivaren och datorn, inte med skrivarens funktion.

5 Ta bort skrivarkabeln från baksidan av PSC 2410 allt-i-ett och från datorns baksida. Stäng av skrivaren, sedan slå på den igen.

6 Sätt tillbaka skrivarkabeln till PSC 2410, sedan till datorns baksida. Skicka utskriften igen. Byt ut skrivarkabeln om sidan inte skrivs ut.

pappers~~POS=TRUNC stopp~~POS=HEADCOMP

7 Ta bort allt papper från pappersfacket och skjut pappersledarna så långt det går. Lufta papperet och ta bort eventuella pappersbitar.

8 Byt ut papperet i facket men inte fylla mer än tre fjärdedelar fulla. Om facket är för full, kan PSC 2410 ta mer än ett pappersark åt gången. Detta kan leda till papperstrassel.

9 Justera styrskenorna så att de vidrör papperet men inte trycka på det. Om pappersguiderna är för lösa eller för hårt, kommer papperet inte matas på rätt sätt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com