Hur man kan öka "World of Warcraft" Grafik på en iMac

February 3

Mac-användare har ibland svårt att få "World of Warcraft" för att köra ordentligt. Även om spelet är Mac-kompatibel, det var ursprungligen avsedd för PC-användare. På samma sätt var iMac inte utformade med spel i åtanke. Men många iMac användare kan fortfarande utforska Azeroth och raid med sina vänner. Om du funderar på att förbättra spelets grafik på datorn, finns det några inställningar i spelet grafik du kan justera. Även om du kanske upptäcker att vissa inställningar fungerar bättre för din dator, dessa allmänna justeringar ofta vara till nytta.

Instruktioner

1 Öppna Graphics menyn i WoW. Öppna "Display" undermeny. Inaktivera "Vertical synkronisering." Ställ in "Multisampling" till "1x".

2 Öppna "Graphics" undermeny inom Graphics menyn. Om du har köpt datorn i mitten av 2010 eller senare, kan du ställa in grafik och textur reglagen resolution till "High". Om du köpt din iMac före mitten av 2010, ställa dessa båda reglagen till "Good." Oavsett din modell av iMac, ställa in Visa Avstånd reglaget till "bra" och din skugga kvalitet reglaget till "Low". iMac-datorer som köpts under 2009 bör sätta sin texturfiltrering till "2x."

3 Öppna "Advanced" undermeny. Inaktivera "Triple buffring" och "Minska input lag", om de inte redan är inaktiverad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com