Hur man klippa ut text från en bild i Photoshop Elements 6.0

June 23

Hur man klippa ut text från en bild i Photoshop Elements 6.0


Innan digitalkameror tog världen med storm, många människor hålls koll på sina fotografier för hand skriva datum, plats tas och namnen på personerna på bilden på baksidan av fotot. På en digital bild, men det finns ingen baksidan eller framsidan; allt du behöver är själva bilden. Vissa människor arkivera sina bilder genom att lägga till text direkt på bilderna genom en grafisk editor. Om du har fått ett foto med text och vill ta bort den, kan du använda Photoshop Elements 6.0 för att utföra uppgiften.

Instruktioner

Använda lager

1 Öppna Photoshop Elements, dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Öppna." Bläddra till fotot med text för att avlägsna och dubbelklicka på filnamnet för att öppna bilden i Elements arbetsytan.

2 Dra ner menyn "Window" och klicka på "Visa lager."

3 Högerklicka på textlagret, som är den som har ord på det och har en "T" -symbol på dess vänstra sida. Välj "Ta bort lager" och klicka på "Ja" på varningsfönstret. Texten tas bort. Upprepa detta för ytterligare textlager.

4 Dra ner menyn "Arkiv", klicka på "Spara som" och ge bilden ett nytt namn. Inte spara den på toppen av den ursprungliga, som kommer att skriva över textversionen, om du vill komma åt den igen.

Använda reparationsverktyg

5 Öppna Photoshop Elements, dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Öppna." Bläddra till fotot med text för att avlägsna och dubbelklicka på filnamnet för att öppna bilden i Elements arbetsytan. Klicka på "Zoom" verktyg för att zooma in på texten i bilden.

6 Klicka på "Clone" verktyg, som ser ut som en matris på "Verktyg" paletten. Håll muspekaren på ett område i bilden med samma mönster eller bakgrundsfärg som textområdet. Om din text är på himlen, till exempel, håller du markören över en del av himlen utan text.

7 Tryck och håll nere "Alt" -tangenten och klicka med musen. Detta överför "bra" område i Photoshop minne. Släpp "Alt" -tangenten, flytta musen direkt över toppen av texten, klicka på musen, som avsätter den kopierade färg och mönster över texten, i grund och botten att skära bort den bilden.

8 Fortsätt att flytta musen, upprepa "Alt" och klicka på processen för att klona färger och mönster för resten av texten i bilden.

9 Dra ner menyn "Arkiv", klicka på "Spara som" och ge bilden ett nytt namn. Inte spara den på toppen av den ursprungliga, som kommer att skriva över textversionen, om du vill komma åt den igen.

Tips

  • Skär text ur en bild kommer att allvarligt skada den visuella omfattningen av bilden. Det liknar du ta en sax och klippa ett hål i ett fotografi; det lämnar en lucka. Skär text ur ett lager är enkel eftersom du bara bort lagret; skära text ur en förenklad bild är inte. Element verktyg som "Clone Tool" är din bästa insats, men du kommer förmodligen inte att kunna slutföra en helt felfri rehab till bilden efter att ta bort texten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com