Hur man söka med ett telefonnummer

October 8

Söka efter kontaktinformation med ett telefonnummer kan vara en enkel process, artighet av Internet. Mark linje telefonnummer är relativt lätt att använda som sökverktyg om telefonnumret är opublicerad. Med hjälp av ett telefonnummer, kan du ofta avgöra tjänsteleverantören och namn och adress på telefonabonnenten. Internet-kataloger, sökmotorer och sök-för gratistjänster är en okomplicerad och snabba sätt att få information.

Instruktioner

omvända kataloger

1 Starta din sökning med omvända Internet telefonkataloger. Om telefonnumret är en publicerad mark linje, kan du få ett namn och adress för den registrerade abonnenten. Om telefonnumret är opublicerat eller en mobiltelefon, är ytterligare sökning behövs. Mobiltelefonnummer är inte offentlig information.

2 Mata in telefonnumret till Google eller andra sökmotorer för att få resultat som du inte hittar på omvända kataloger. Till exempel har om någon placerat en annons på en webbplats som Craigslist eller Kijiji, eller postade sin CV på Linkedin, kan du hitta ett namn, adress eller andra uppgifter på dessa platser.

3 Hur man söka med ett telefonnummer

Webbplatser som tar ut en avgift har ofta pengar tillbaka garantier.

Ett antal online-företag ger omvänd cellulär eller opublicerad telefonnummer information för en avgift. Några av dessa platser ge begränsad fri information, såsom tjänsteleverantörens namn och en allmän plats där mobilnumret finns. För en avgift, som vanligtvis betalas med kreditkort, kan de ge namn och faktureringsadress för den registrerade ägaren.

4 Om allt annat misslyckas, ringa upp numret. Be personen som svarar i telefonen om du har nått ett företag eller bostad. Om du behöver ta reda på diskret som telefonnumret tillhör, använda en tjänst som Spooftel. Med Spooftel kan du dölja din nummerpresentatör, ändra kön på din röst, även spela in samtalet. låtsas aldrig att vara en medlem av regeringen eller brottsbekämpande, och aldrig stjäla någons identitet - vilket är olagligt. Du kan oftast få information helt enkelt genom att vara artig. 5 Hur man söka med ett telefonnummer

En privatdetektiv använder samma resurser tillgängliga för dig.

Om du inte kan utföra ovanstående sökningar eller inte känner sig bekväm att göra förfrågningar, kan en privatdetektiv få denna information. Använda en utredare är dyrare än att utföra sökningar på egen hand, men anser att det är en sista åtgärd om du inte lyckas och informationen är viktig.

Tips

  • Om du inte har ett kreditkort för att genomföra betalda sökningar eller inte vill använda din egen, kan du köpa kreditkort med små saldon, såsom $ 25 på närbutiker och livsmedelsmarknaderna.
  • Använd inte någon information som du har fått för olaglig verksamhet, såsom förföljelse eller trakassera en person.
  • Vissa länder, såsom Kanada och Tyskland, kan ha strängare sekretesslagar, och informationen kan vara svårare att få tag på.
  • Många avgiftsbelagda platser är endast i USA.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com