Hur man ställer in Wireless Efter MSConfig

May 9

Ställa in datorns trådlöst internet efter MSCONFIG innebär att man använder både Microsoft konfigurationsverktyget samt ett program som kallas Nätverks- och delningscenter. MSCONFIG möjliggör en mycket specifik process på din dator som kallas "WLAN AutoConfig" och Nätverks- och delningscenter ansluter till alla tillgängliga trådlösa anslutningen att datorn för närvarande kan känna igen.

Instruktioner

1 Klicka på "Start".

2 Last MSCONFIG genom att skriva programmets namn (utan citattecken eller parenteser) i rutan "Sök". Detta är rutan "Sök" längst ner på menyn "Start". När det visas, klicka på programikonen.

3 Klicka på fliken "Tjänster". Markera kryssrutan bredvid "WLAN AutoConfig" och klicka på "Apply". Detta gör det möjligt för tjänsten på datorn som måste vara igång för att du kan ansluta till trådlösa nätverk.

4 Klicka på "Wireless" ikon i aktivitetsfältet. Detta expanderar ett fönster på skärmen, så att du kan se alla tillgängliga trådlösa nätverk. Klicka på namnet på det nätverk som du vill ansluta till. Klicka på "Anslut" för att komma åt den trådlösa nätverket.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com