Hur man använder EZ Drummer

March 3

Hur man använder EZ Drummer


Ezdrummer är en produkt av ToonTracks. Det är ett program som låter dig skapa dina egna trumslag. Frisläppandet är en modifiering av ett tidigare varumärke, som kallas DFH, eller "Drumkit From Hell." Som "Ljud på Ljud Magazine" påpekar, gjorde DFH inte lika bra i försäljning som skaparna förväntade, eftersom användarna uppfattade gränssnittet för att vara alltför komplicerat. Men med Toon Tracks EZ Drummer, avsikten var att skapa ett mer användarvänligt gränssnitt, så att kunderna kan lättare ställa upp och börja använda utrustningen.

Instruktioner

1 Starta EZ Drummer.

2 Öppna "Projektinställningar". I "Project BPM" skriver i mängden slag per minut du vill ha för din låt.

3 Fyll i "Time signatur" fältet. Tilldela ett värde för detta område, oavsett om det är 3/4 tid, eller 4/4 tid, eller annan beteckning som du vill använda.

4 Rulla ned till "tidbasen för evenemang." Place "åtgärder. Beats" eller "åtgärder. Beats (MS sekundär)" från popupmenyn. Använd denna om du vill hålla reda på längden på ditt projekt.

5 Tillsätt EZ Drummer plug-in. Klicka på "fx" -knappen för spåret.

6 Audition Groove biblioteket. Klicka på EZdrummer knapp "öppna spår". Gör ett val i vart och ett av de fyra kolumner som du kommer att se på skärmen. Tryck sedan på "Play".

7 Börja bygga din spår. Tryck på "Play" igen för att stoppa den audition processen.

Tips

  • Enligt Vesco, att fastställa din första spåret, du går till Reaper. Tryck på "M" på tangentbordet för att släppa en markör vid markören. Som Vesco antyder, detta hjälper dig att hitta ditt material lättare senare. Ta önskade EZdrummer spårvariationer genom att klicka och hålla musen. Dra sedan spåret av EZdrummer, och håll den över trumstereospår i REAPER. Spåret kommer så småningom att snäppa på skörde nätet. Vid denna tidpunkt, släpper musen.
  • Se till att du har rätt typ av dator, samt lämplig programvara. Datorn måste bära Intel Pentium III, eller måste du ha en AMD Athlon1.8 GHz persondator, med 512 megabyte RAM-minne på Windows XP, eller den version av Apple Macintosh 1GHZ 4 som löper MAC OS 10.2.8. eller högre, med 5,2 megabyte RAM.
  • Om du vill ha ett brett utbud av trummande alternativ, kan en EZ Drummer inte vara det virtuella instrumentet för dig. Som "Ljud på Ljud Magazine påpekar," tillsammans med en förbättring av gränssnittet, ToonTracks effektiviserat mängden tillgängliga trummande rytmer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com