Vad är en bra bärbar dator grafikkort?

January 15

Vad är en bra bärbar dator grafikkort?


För att avgöra vad en bra bärbar dator grafikkort är, måste du räkna ut vad du ska göra på datorn. Vissa datorer levereras med utmärkta grafikkort, medan andra har en grundläggande kort installerat bara för att göra enkla funktioner.

Gaming

Spelare behöver ett bra grafikkort som har dedikerat minne, vilket innebär att kortverksamheten med sitt eget minne så att den inte tar ur systemminnet. Ett kort som har 512 till 1 GB minne är lämplig.

Minne

Ju högre minnet på grafikkortet, desto bättre en kort körs. Det finns två typer av minne DDR2 och DDR3, som är det mer effektivt och snabbare av de två.

integrerad

Vissa integrerade grafikkort är bra. Bärbara datorer med 4 GB eller mer minne idrotten normalt ett kort som kommer att använda upp till 1,700MB för grafik.

utgångar

Med dagens TV erbjuder flera utgångar och ingångar, en bra grafikkort stöder HDMI, DV-I, och ibland dubbla bildskärmar, vilket gör att du dubbla arbetsyta på datorn och TV.

Stöd

En bra bärbara grafikkort stöder den senaste tekniken för DirectX-9, skuggning och SLI-teknik med kraftfulla grafikprocessorer (GPU).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com