Hur kommer jag lägga min Florida mapp på Facebook?

March 12

Facebooks "Bilder" funktioner kan du lägga till ett obegränsat antal bilder till album som visas tillsammans med din Facebook-profil sida. Överför en hel mapp med bilder från en semester till Florida, till exempel för att ge Facebook-vänner en känsla av att ha varit där med dig. Uppladdning stort antal bilder till Facebook är enkel, även om överföringstider varierar beroende på din Internet-anslutning hastighet.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på ditt profilnamn eller bild. Klicka på "Bilder" -fliken längs den vänstra sidan av din profil.

2 Klicka på "Ladda upp bilder" knappen i det övre högra hörnet på skärmen. Klicka på "Välj bilder" och bläddra datorn för "Florida" mappen. Högerklicka i mappen och klicka på "Markera alla" och sedan på "Öppna" för att börja uppladdningen.

3 Mata in en titel, plats och beskrivning för bilderna medan bilderna ladda upp. Till exempel: "Best of Florida, Panama City Beach, FL, Den bästa av de bilder jag tog i Panama City Beach, FL, under min juli 2011 semester det." Klicka på "Spara" för att spara albumet.

4 Tag och textning foton när de är klara uppladdning från Facebooks "Redigera album" skärm. Klicka på "Publicera" -knappen för att publicera en nyhet belyser albumet till Facebook nyhetsflöde.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com