Lägga till en hårddisk i ett system med Windows Vista

May 23

Du är inte begränsad till de hårddiskar och hårddiskstorlekar som medföljde Windows Vista-datorn. Du kan utöka dina lagringsmöjligheter genom att lägga till en hårddisk. Ytterligare hårddiskar kan formateras och partition använder Windows Vista Diskhantering, ett verktyg som är en del av Datorhantering utility set.

Instruktioner

1 Driva datorn helt. Ta bort strömkabeln, övervaka kabel och alla andra kablar från ditt torn.

2 Ta bort kåpan från datorn tornet. Du kanske bara behöver använda en spärr för att haka locket, eller din omslag kan ha skruvar som måste tas bort.

3 Placera hårddisken i enhetsfacket. Denna vik är vanligtvis belägen mot framsidan av datorn tornet, innesluten i en metallkapsling.

4 Skruva fast hårddisken i facket med de medföljande skruvarna. Anslut gränssnittskabeln till porten på vänster på enheten. Rätt kabel är antingen en grå, platt band eller en rundad röd sladd. Sätt strömförsörjningskontakten i den andra porten. Stäng datorlådan och anslut alla kablar. Starta datorn.

5 Klicka på Windows klot och typ "Computer Management" i sökrutan och tryck på "Enter". Klicka på "Diskhantering". Klicka på "Ny enkel volym." Justera storleken på hårddisken partition, om det behövs. Standardpartitionsstorlek omfattar hela enheten. Klicka på "Nästa".

6 Klicka på en enhetsbeteckning och klicka på "Nästa". Klicka på "Nästa" och "Slutför" för att slutföra processen format och använda den nya enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com