Vad är AOL LLC Add-On?

August 3

AOL LLC add-on är en interaktiv verktygsfält som tjänar till att skapa länkar och annan information enkel att komma åt på din webbläsare. Verktygsfältet har utvecklats och distribueras av America Online, men du behöver inte vara en betald abonnent av AOL tjänster för att få verktygsfältet för webbläsaren.

AOL LLC

AOL LLC är ett av de namn som används av America Online Corporation. Förutom att erbjuda en webbläsare, har AOL också ett program för snabbmeddelanden och Internet add-on. Företaget lägger AOL LLC namnet till dess Internet add-on, som är ett verktygsfält som visas högst upp på användarens webbläsare.

verktygsfält funktioner

AOL verktygsfältet finns en sökmotor bar, som kommer att utföra sökningar på internet precis som på AOL: s webbplats. Dessutom, när du anger din aktuella position verktygsfältet visar lokala vädret och nyhetsinformation. Menyn "Inställningar" låter dig lägga till genvägar till andra webbplatser, som är placerade i verktygsfältet för enkel åtkomst. AOL verktygsfält är gratis att ladda ner och använda.

Kompatibla webbläsare

AOL verktygsfältet är kompatibelt med både Internet Explorer och Mozilla Firefox. Verktygsfältet kan läggas till en webbläsare på en Mac eller PC. Mac-användare kan lägga till i verktygsfältet till en dator som kör OS X. PC-användare kan använda verktygsfältet så länge de använder Windows version XP, Vista eller 7. Internet Explorer och Firefox är gratis för nedladdning på både Mac och PC.

Att få AOL Verktygsfält

AOL verktygsfält add-on är endast tillgänglig från AOL webbplats. När du når AOL hemsida, bläddra till botten av skärmen och välj "AOL data." Efter att ha klickat på länken "AOL Verktygsfält", välj den stora orange "gratis Toolbar" knappen längst ned på skärmen. Klicka på "Spara fil" i pop-up fönster, och sedan använda den på skärmen för att lägga till i verktygsfältet till webbläsaren du använder.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com