DIY: 301 JTAG kabel

July 23

DIY: 301 JTAG kabel


Den Joint Test Action Group används som en integrerad krets debug hamn och gräns scanner. Den integrerade kretsen är ett datachip som ansluter till andra marker genom att föra in chipet i en dator ombord eller platta. 301 JTAG är en typ av chip och JTAG-kabeln går till en datorport, vilket gör att chipet att samverka med datorn. JTAG material säljs av många olika återförsäljare elektronisk leverans och kan göras för att ansluta JTAG chip på en TV-mottagare, spel låda eller annan liknande elektronisk enhet till hårddisken på en dator.

Instruktioner

1 Skär 25 centimeters kablar som följer med kit i halv, vilket gör två olika fyra vajrar. Ta bort en av de bindningar som håller de fyra trådarna tillsammans på en av kablarna. Skala bort en av dessa trådar, lämnar tre trådar på en kabel och lämna alla fyra trådar på den andra kabeln.

2 Avlägsna de 4 inches av plast som omger alla kablar, men lämna trådarna buntade vid botten av alla trådarna. Ta varje enskild tråd och avlägsna halv tum av isoleringen kring varje tråd. Placera en droppe av lodpasta på i slutet av varje exponerad tråd.

3 Skär till sju stycken av krympslang, var en tum lång. Skjut krympslangen över varje enskild tråd. Skjut ett stifthuvud över änden på en exponerad tråd. Löda tapphuvudet på änden av tråden. Skjut krympslangen över den lödda området och till änden av tapphuvudet. Värm krympslangen med en värmepistol för att krympa röret runt tapphuvudet och tråd. Upprepa detta steg för varje av de återstående trådarna.

4 Upprepa steg 2 i den andra änden av de två kablarna, utsätta trådarna. Tapphuvudet sidan av kabeln kommer att ansluta JTAG-kabeln till en stiftsporten på datorn. Den exponerade tråd sida kommer att fästa till 301 JTAG chip i din elektroniska enhet.

Tips

  • USA tillåter dig att ändra hårdvaran på elektroniska apparater och datorer så länge du inte stör någon äganderätt tillverkaren eller intrång i någon immaterialrätt.
  • Du kommer inte inkräktar på immateriella rättigheter om du använder modifieringen hårdvara för personligt bruk och inte för att sälja och tjäna pengar.
  • Du kan göra någon längre JTAG kabel, bara köpa längre 25 centimeter kabel.
  • Säkerställa stifthuvudena är säkert löds till den exponerade tråden innan uppvärmning av krympslangen.
  • Säkerheten måste iakttas vid användning av en lödkolv. Chefen för lödkolven blir mycket varm och kan bränna huden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com