Hur man ökar ett överföringssystem

April 20

Vid överföring av systeminställningar och filer mellan två datorer, det finns flera överföringsmetoder att välja mellan. Du kan använda en USB-kabel för att direkt ansluta två datorer, du kan överföra med hjälp av ett USB-minne eller så kan du utföra system överföring över ett nätverk. Den snabbaste metoden är nätverksöverföringsmetod med hjälp av nätverkskablar i stället för ett trådlöst nätverk, som erbjuder ett kraftigt uppsving i hastighet jämfört med andra metoder. Du kan konfigurera ett system för överföring över nätverket med hjälp av Windows Filöverföring programvara.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera programvaran "Windows Filöverföring" på båda datorerna.

2 Stäng av båda datorerna.

3 Anslut nätverksswitch till ett eluttag.

4 Anslut en nätverkskabel till nätverksporten på baksidan av den första datorn, anslut sedan den andra änden av nätverkskabeln till nätverksväxeln. Upprepa denna process på den andra datorn för att ansluta den till nätverksväxeln.

5 Slå på nätverksväxeln och slå sedan på båda datorerna.

6 Klicka på menyn "Start" på den gamla datorn som innehåller de filer och inställningar som du vill överföra till den nya datorn och klicka sedan på "Alla program" och "Windows Filöverföring."

7 Klicka på "Nästa" -knappen. Klicka för att välja "A Network" som överföringsmetod.

8 Klicka på "Detta är min gamla dator."

9 Lansera "Windows Filöverföring" på den nya datorn. Klicka på "Nästa".

10 Klicka för att välja "Ett nätverk." Markera "Detta är min nya dator."

11 Markera Windows-versionen som den gamla datorn är igång, klicka på "Nästa".

12 Skriv in sexsiffrigt "Windows Filöverföring Key" visas i den gamla datorn är "Windows Filöverföring" fönstret, klicka på "Nästa".

13 Klicka på knappen "Nästa" i den gamla datorn är "Windows Filöverföring" fönstret för att upprätta en anslutning mellan de två datorerna.

14 Markera de filer och inställningar som du vill överföra från den gamla datorn till den nya datorn i "Välj vad du vill överföra" fönstret.

15 Klicka på "Transfer" för att fortsätta med systemöverföringen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com