Hur man gör en penna linje i Photoshop

April 10

Hur man gör en penna linje i Photoshop


Pennverktyget är en av många funktioner som erbjuds av Adobe Photoshop för att skapa och redigera bilder. Pennverktyget, till skillnad från pensel, drar bara i svart bläck. Använd pennverktyget för att skapa dra konturer eller skisser innan du använder pensel för att lägga till färg.

Instruktioner

1 Navigera till "Arkiv" -menyn i Photoshop och välj "Nytt" i rullgardinsfönster.

2 Namnge det nya dokumentet och välj dess längd, bredd och pixlar. Standardupplösningen för nya Adobe Photoshop CS5 dokument är 72 punkter per tum, vilket är tillräckligt för penna ritningar. Klicka på "OK" längst upp till höger i fönstret.

3 Leta reda på "Verktyg" paletten fönster till vänster om din Adobe Photoshop fönster. "Verktyg" fönstret innehåller ett antal olika symboler, inklusive en färg-hink, en lasso och ett suddgummi. Leta upp pensel-symbolen på "Verktyg" och klicka på symbolen utan att släppa musknappen. En pop-out fönster visas med under symboler. Håll musknappen nedtryckt och flytta markören över pennan verktygssymbolen. Släpp musknappen.

4 Ställ din penna storlek, opacitet och hårdhet med hjälp av "Options" verktygsraden längst upp i Adobe Photoshop-fönstret. Penna storlekar ges i pixlar.

5 Flytta markören till duken och tryck musknappen medan du drar. Pennan kommer att dra en heldragen linje så länge som du håller musknappen nedtryckt. Håll "Shift" tangenten medan du använder pennan för att rita raka linjer över duken.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com