Hur man använder Microsoft Outlook 2007 för att skicka e-post till olika mappar

April 14

Microsoft Outlook 2007 är en heltäckande program. Det låter dig organisera e-post, skapa personliga kalendrar och uppgiftslistor, och hålla en kontaktlista. Samt att organisera din e-post i inkorgen, kan Outlook 2007 användas för att sortera e-post till olika mappar. Genom att skapa en regel vet Outlook som e-post att skicka till olika mappar. Använda Microsoft Outlook 2007 för att skicka e-post till olika mappar kan göras av vem som helst med rätt kompetens.

Instruktioner

1 Logga in på datorn och klicka på "Start", "Alla program" och sedan "Microsoft Outlook 2007."

2 Dubbelklicka på mappen som innehåller e-postmeddelandet som du vill basera regeln på. Till exempel, om du vill sortera e-postmeddelanden från din "Inbox" dubbelklicka på mappen för att öppna den och klicka på e-post som du vill basera regeln på. Regeln som skapas baseras på egenskaperna hos e-postmeddelandet du väljer. Varje e-post har ett antal egenskaper, såsom "Ämne", "Datum mottagna" och "Sender."

3 Högerklicka på meddelandet och från rullgardinsmenyn, klicka på "Skapa regel."

4 Klicka på namnet på den mapp som du vill skicka e-post till. Till exempel, om du vill skicka den till en mapp med namnet "Project Notes" välj sedan detta från listan.

5 Klicka på "Finish" och sedan "Kör denna regel nu." Outlook kommer att köra regeln, skicka all e-post som överensstämmer med egenskaperna hos e-post du valde i steg 2 till mappen du angav.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com