Hur man skapar en sökmapp i Outlook 2007

May 10

Outlook 2007 erbjuder omfattande sökfunktioner, inklusive möjligheten att aggregera sökresultat automatiskt i sökmappar. En mängd olika sökkriterier kan användas för att skapa sökmappar, inklusive olästa post, flaggade post, e-post från vissa personer och post som skickas till distributionslistor. Använda sökmappar kan göra Outlook 2007 en mer effektiv e-posthantering verktyg.

Instruktioner

1 Starta Outlook 2007. Se till att du har konfigurerat ett aktivt konto.

2 Bestäm vad sökkriterier för att använda. Tänk på de e-postmeddelanden som du får oftast, såsom från olika avsändare och till särskilda distributionsgrupper, samt eventuella ytterligare kriterier som kan uppstå i framtiden på grund av förändringar i arbets- och hemförhållanden. Standard sökmappar redan finns, bland annat "Kategoriserad e-post", "för uppföljning" och "Olästa Mail" som kan göra det lättare att hitta viktiga e-postmeddelanden på en löpande.

3 Skapa en sökmapp. Högerklicka på "Sök mappar" direkt nedanför e-postmappar och välj "Ny sökmapp." Bestäm vilken typ av sökning mapp för att skapa. Till exempel, för att skapa en sökmapp baserat på en specifik avsändare väljer "post från vissa personer" under "Mail från People och listor." Välj "Välj" under "Anpassa sökmapp" och sedan antingen välja från kontaktlistan eller ange en e-postadress bredvid "Från" -knappen. Välj en mapp för att söka efter e-post, vanligen "Personliga mappar" och klicka sedan på "OK". Din mapp visas som ett alternativ i "Sök mappar."

4 Lägg till Favorit mappar. Högerklicka på en sökmapp och välj "Lägg till favorit mappar." Detta placerar sökmapp längst upp i Mail fönster för enkel referens.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com