Så här kontrollerar en ISP Adress

June 17

Så här kontrollerar en ISP Adress


Vissa Internetleverantörer (ISP), som Earthlink och Time Warner, är stora, välkända företag. Andra är mindre mamma-och-pop verksamhet bedrivs från kontor. Fastställande av verkliga identiteten hos en Internet-leverantör ser till att du har att göra med ett etablerat företag i en bestämd plats som kan kännas igen. Använd en ISP: s IP-nummer för att spåra upp sin adress och annan viktig kontaktinformation.

Instruktioner

1 Besök en av de domännamn lookup webbplatser och ange ISP IP-adress eller domännamn i sökrutan. Till exempel, om ISP: s URL är http://www.great_isp.com anger great_isp.com.

2 Tryck på knappen "Sök". Olika Internetleverantörer kan ha ett annat namn för den här knappen. Webbplatsen kommer att se upp ISP och visa en sida med information om ISP. Denna information kommer från den centrala databasen. Varje webbplats har information i denna databas.

3 Leta reda på adresskortet som anges i informationssidan. Du kan även se Internetleverantörer stad, stat, postnummer och land.

Tips

  • Ibland kan en webbplats ägare kommer att göra deras kontaktuppgifter privat. Om en ISP utnyttjar denna möjlighet, du kommer inte att se sin adress eller kontaktuppgifter på informationssidan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com