Hur man gör en Wi-Fi Booster Med Dish Satellite för en intern Wi-Fi-signal

February 1

Hur man gör en Wi-Fi Booster Med Dish Satellite för en intern Wi-Fi-signal


Det enda syftet med en parabolantenn är att öka elektromagnetiska signaler; vara det TV, radio eller Wi-Fi, kommer de alla att förstärkas av formen på skålen. Din interna Wi-Fi-signal kommer att förstärkas när du använder en maträtt att fokusera radiovågor, men fokuseringen kommer att minska det område där du kan ta emot en signal också. Ta bort TV-signalmottagare och ersätta den med en Wi-Fi USB-adapter kommer att förvandla en gammal skålen till en Wi-Fi-kraftpaket.

Instruktioner

1 Ta bort monteringsverktyg som håller fast TV-signalmottagare till armen på parabolantenn. Ta bort alla kablar som är ansluten till TV-mottagaren.

2 Fäst USB Wi-Fi-adapter till arm skålen med USB-kontakten pekar bort från skålen. Tejp eller lim USB-adaptern på plats.

3 Anslut USB-förlängningssladden till USB-adaptern och anslut sedan den andra änden till datorn.

4 Rikta skålen mot Wi-Fi-hotspot i ditt hus. Titta på signalstyrkemätaren på datorn för att se hur bra mottagningen är. Finjustera syftet med skålen genom att justera det så signalstyrkan är som störst. Eventuella hinder mellan skålen och Wi-Fi-routern kommer att försämra signal.

Tips

  • Du kan också placera skålen bakom Wi-Fi-hotspot och rikta den mot din dator, men detta skulle begränsa datoranvändning till en plats i ditt hus.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com