Hur blockerar Skype i en Windows ISA 2000 server?

February 16

Hur blockerar Skype i en Windows ISA 2000 server?


Internet Security and Acceleration (ISA) servrar ger Microsoft nätverksadministratörer med förmågan att kontrollera Internetanvändning. Nätverksadministratören kan blockera webbplatser, applikationer och även begränsa den tid som en användare kan få tillgång till Internet. Skype är en chatt och meddelandeprogram som du kanske vill blockera för användare i nätverket. När du blockerar Skype på ISA 2000 server, användare inte kan ansluta från den installerade programvaran.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och klicka på "Alla program." Klicka på "Administrationsverktyg" och klicka sedan på "ISA Management" genväg för att öppna din ISA serverkonsolen.

2 Klicka på plustecknet bredvid "Servers and Arrays" ikonen för att expandera en lista med alternativ. Klicka på ikonen "klientkonfiguration." I listan över alternativ i detalj avsnittet dubbelklicka på "Firewall Client" för att öppna ett nytt inställningsfönstret.

3 Klicka på "Programinställningar" högst upp i fönstret. I listan över program, klicka på "Skype" program. Klicka på "OK" för att spara dina inställningar.

Tips

  • Det tar flera timmar för de konfigurationer för att fylla över ett stort nätverk. De nya brandväggsinställningar börjar gälla nästa gång användaren försöker ansluta till ISA 2000 server, men andra användare kommer inte att se uppdatering för flera timmar när du har ändrat konfigurationerna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com