Kodak Easy Share skrivaren Felsökning

February 21

Kodak Easyshare raden av skrivare är utformad för att vara användarvänlig och är avsedd för nybörjare datoranvändare. Skrivarna har direkta kamera-till-skrivare anslutningar, lätt att använda programvara och enkel påfyllning av papper. Om du har problem med din Kodak Easyshare skrivare, här är några saker du kan prova att felsöka problemet.

Uppdatera Easys Software

Om skrivaren är ny eller har varit ett tag sedan du har använt den, kan din programvara vara inaktuell. Detta kan leda till att skrivaren svarar långsamt (eller inte alls) och kan störa online-funktionalitet. För att uppdatera din Kodak Easyshare, gå till länken i avsnittet Resurs och klicka på "Download" för att automatiskt installera den senaste programvaran.

Skrivare Interiör är smutsig

Även om dess lätt att tro att all elektronik är rena och strömlinjeformad, för de flesta skrivare detta är helt enkelt inte fallet. Efter frekvent användning, kommer bläckfläckar och stänker linje din skrivhuvudet. Detta kan leda till utskrivna dokument ska visas flammigt, ojämn eller randig. Lyckligtvis rengör skrivarhuvudet är en kick. helt enkelt öppna Easyshare-programmet och välj "Print Head Cleaning" för att köra den manuella skrivhuvudet rengöringsoperation. För en djupare ren, kan du öppna upp på skrivaren och rengör botten av bläckpatroner (liksom utskrifts bar) med några fuktiga bomullspinnar.

Skrivare Måste kalibreras

När en skrivare är kalibrerad har skrivhuvudet satts att arbeta med en viss typ av papper och är i den optimala positionen för utskrift av dokument med skarpa, tydliga linjer. Men efter frekvent användning kan kalibreringen blekna, och du kommer att märka din dokumentutskrift nära en sida, eller text och bilder kommer från sidan. För att åtgärda detta, måste du kalibrera skrivaren genom att ta bort skrivhuvudet och bläckpatronerna. Byt ut skrivhuvudet genom att trycka ordentligt på plats tills du hör ett knäpp. När skrivaren initierar, tryck på knappen "Meny" och välj sedan "Kalibrera skrivare." Skrivaren ska flytta skrivhuvudet, och en testsida kommer att skriva ut. Om allt ser rakt, har skrivaren har kalibreras framgångsrikt. Om inte, kan du kontakta Kodaks support via sin webbplats. Se avsnittet Resurs för en länk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com