Hur får man Bubbelplast Skärmsläckare

May 5

Hur får man Bubbelplast Skärmsläckare


Bubbelplast skärmsläckare imitera ljudet av poppar bubbelplast, som är en skyddande förpackningsmaterial som består av många små luftfickor i en plastfolie. Vissa anser poppar bubblorna i bubbelplast en avkopplande lindring av stress, och bubbelplast skärmsläckare försöker reproducera ljud och känsla. En skärmsläckare är ett program som visar bilder eller text när datorn inte används, och många bubbelplast skärmsläckare kan hämtas på nätet.

Instruktioner

1 Överväga vilka funktioner du vill innan du hämtar några skärmsläckare på datorn. Vissa webbplatser erbjuder bubbelplast skärmsläckare gratis, men de kan omfatta färre funktioner eller reklam. Bestäm om du vill betala för en skärmsläckare innan du söker.

2 Gå till virtual-bubble-wrap.com, eller någon annan webbplats som erbjuder bubbelplast skärmsläckare. Vissa webbplatser kan du prova en skärmsläckare gratis under en begränsad tid innan du köper den, så att du vet vad du får när du väljer en skärmsläckare. Virtual-bubble-wrap.com erbjuder gratis och betalda skärmsläckare. Om du har ett antivirusprogram, se nedladdningen är virusfria när du laddar ner.

3 Installera programvaran och följ de installationsinstruktioner som dyker upp när nedladdningen är klar. Justera skärmsläckare inställningar för att fastställa hur lång tid du vill att datorn ska sitta inaktiv innan skärmsläckaren dyker upp. Låt datorn sitta sysslolös tills nya skärmsläckare laster att se till att det fungerar.

Tips

  • Det är en bra idé att sätta en ny återställningspunkt för din dator innan du laddar ner någon programvara för att skydda dig från virus och annan skadlig kod.
  • Inte ladda ner något från platser med säkerhetsvarningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com