Hur vill överföra filer till en ny dator med ett USB-minne

February 13

Hur vill överföra filer till en ny dator med ett USB-minne


Inköp av en ny dator är alltid spännande eftersom det har uppdaterat funktioner, nya spel, högre hastighet och nyare program. Att flytta data från den gamla datorn, såsom personliga filer, arbete, skolprojekt eller någon viktig information, med hjälp av ett USB-minne för att överföra informationen är ett alternativ.

Instruktioner

1 Slå på båda datorerna och sätta dem nära varandra. Efter att ha dem nära varandra kommer att möjliggöra snabba överföringar med minsta möjliga krångel.

2 Anslut USB-flashminnet i den gamla datorns USB-port. Öppna USB-minne när datorn tillåter.

3 Klicka på filer, mappar och objekt som ska överföras. Om USB-flashminnet inte har tillräckligt med utrymme, välja så många som får plats. Markera filen, högerklicka på objektet och välj "Kopiera" från alternativen.

4 Dra fil, mapp eller data i USB-rutan. Om kopieras, högerklicka på rutan och klicka på "Klistra in" i stället för att dra den. Datorn kopierar informationen till USB-flashminnet. När enheten är full eller alla av de föredragna data på flashminnet, väljer bort alternativet och ta ut enheten ur den gamla datorn.

5 Sätt in enheten i den nya datorns USB-port. Låt datorn för att installera alla nödvändiga program för att läsa USB-minne. Öppna enheten när den nya datorn tillåter.

6 Tryck på "Ctrl" och "A" för att välja alla filer och kopiera dem genom att högerklicka och klicka på "Kopiera".

7 Flytta musen till den nya datorn på skrivbordet, högerklicka på skrivbordet och välj "Klistra in". De filer, mappar eller data kommer att dyka upp i den nya datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com