Hur man installerar Bilder och video till en dator från ett miniSD-kort

March 29

MiniSD-kort används ofta i enheter som digitalkameror, digitala videokameror och vissa mobiltelefoner. De använder en teknik som kallas ett halvledarminne som gör att information kan överföras till och från kortet utan att använda en magnetisk-baserad teknik vanligast i standard hårddiskar. Information såsom bilder och video lagras i ett datachip i kortet, vilket gör miniSD-kort ideal för enheter som ofta utsätts för miljöer som skulle anses mindre än idealisk för magnetiska media lagringsenheter. Överföring av filer från en miniSD-kort kan göras med en enhet som kallas en fler kortläsare.

Instruktioner

1 Ta ut miniSD-kort från enheten och sätt in den i miniSD-porten på din multi-kortläsare. Om datorn inte har ett inbyggt multikortläsare, USB-baserade enheter finns på en relativt låg kostnad. När kortet sätts in i multikortläsaren, kommer datorn att känna igen den som en masslagringsenhet och skapa en enhetsbeteckningen i filhanteraren.

2 Öppna filhanteraren och dubbelklicka på den nya enheten beteckningen för din miniSD-kort. Beroende på vilken enhet det miniSD-kort har tagits bort från, kommer driv beteckningen antingen vara en ny bokstavsbeteckning såsom (E :) eller det kommer att bli en ny bokstavsbeteckning med en titel som tilldelades av enheten. När du har dubbelklickar på enhetsbeteckning, öppnas ett fönster som innehåller alla dina bilder och videofiler.

3 Välj de bilder och videofiler från fönstret och dra och släppa sina ikoner på en plats på datorns hårddisk. För att underlätta framtida tillgång, kan du skapa en mapp med namnet "Mina bilder och videoklipp" och överföra filer direkt till den mappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com