Hur man juridiskt Skicka massmail

September 19

Att skicka ut bulk e-post illegalt kan resultera i styva böter på upp till $ 16.000 per felande e-post. Bulk email avser att skicka ut många e-postmeddelanden - från tusentals till tiotusentals - inom en kort tidsperiod. Om du skickar ut e-post med någon form av kommersiellt syfte, måste du följa de riktlinjer som anges under Styra Assault av icke-Beställd Pornografi och marknadsföring (CAN-SPAM) Act från 2003.

Instruktioner

Konfigurera en brevservice

1 Registrera sig för ett utskick tjänst som MailChimp. Andra alternativ är ständig kontakt, AWeber och iContact. Gå till webbplatsen för en av dessa tjänster och registrera dig för ett e-postmarknadsföring konto. Dessa tjänster erbjuder det snabbaste och enklaste lösningen för att skicka ut massmail genom att du kan skicka meddelanden utan att behöva köpa och underhålla din egen server.

2 Spara listan med e-postadresser som du tänker skicka e-post till som en Excel-fil och logga in på din e-tjänstkontot. För att logga in på MailChimp, till exempel gå till MailChimp webbplats och välj "Logga in" knappen längst upp på sidan.

3 Välj "listor" alternativ från menyn högst upp på sidan, klicka på knappen "Skapa ny lista" och bekräfta sedan genom att klicka på "Skapa lista" -knappen som visas. Ange namn och annan information för den nya listan och klicka på knappen "Skapa".

4 Välj "listor" alternativet igen från menyn högst upp på sidan. Under namnet på din nyskapade listan, välj "Importera" och sedan "Ladda upp en fil" -knappen. Välj Excel-filen från datorns skrivbord och välj "Import List" för att avsluta importprocessen.

5 Skapa ett nytt e-postmeddelande för att börja komponera ett e-postmeddelande att skicka ut till din lista med e-postadresser. För att göra detta i MailChimp, välj den röda "Skapa kampanj" -knappen på vänster sida av skärmen och välj "Regular Ol 'Campaign" alternativet. På sidan som visas väljer du i listan över e-postadresser som du har laddat upp och klicka på den blå "Skicka till hela listan" för att gå till nästa sida och börja komponera ditt e-postmeddelande.

Komponera CAN-SPAM kompatibla e-post

6 Ange en exakt formulärnamn och svars e-postadress. Enligt CAN-SPAM Act, din "Från" namn och svara till e-post adress måste vara representativ för ditt företag. Om du använder en online blomsteraffär, till exempel mata in en svarsadress som [email protected] som tydligt informerar mottagaren där meddelandet kommer från.

7 Skriv en ämnesrad som inte är vilseledande och som återspeglar innehållet i meddelandet. Ämnesrader som "Jag fick ditt meddelande!" är inte reflekterande av en kommersiell meddelandets innehåll och är inte tillåtet enligt CAN-SPAM Act. Skriv en ämnesrad som "Half-off för blommor beställda från MyFlowerShop.com" som återspeglar innehållet i e-postmeddelandet.

8 Avslöjar tydligt att ditt budskap är en annons. Gör detta antingen implicit i ämnesraden genom att inkludera en fras som speglar tydligt kommersiellt syfte, såsom "halv-off försäljning" eller i kroppen av meddelandet genom att direkt ange att meddelandet är en annons. Du behöver inte inkludera denna typ av avslöjande om dina mottagare tidigare har gett dig tillåtelse att skicka kommersiella meddelanden, men om du har köpt en lista över e-postadresser, till exempel, då du måste inkludera avslöjandet.

9 Inkludera en postadress i ditt meddelande, antingen en gatuadress eller en postbox, är som gäller och kan ta emot e-post. Underlåtenhet att inkludera en giltig postadress är en kränkning av CAN-SPAM Act.

10 Inkludera ett sätt för mottagarna att välja bort att ta emot framtida e-postmeddelanden från dig. MailChimp och andra posttjänster inkluderar automatiskt en länk till en webbsida som mottagaren kan gå till för att avbeställa ytterligare utskick. Om du inte använder en e-tjänst, innehålla en tydlig förklaring av hur mottagarna kan sluta ta emot meddelanden från dig, såsom genom att svara på meddelandet med ett e-postmeddelande som innehåller texten "Avsluta prenumeration" i ämnesraden. Process opt-out begäran inom 10 arbetsdagar efter att de görs.

Tips

  • Om din e-tjänsten får alltför många spam klagomål från mottagarna, kommer ditt konto att stängas. Använd sunt förnuft i att komponera din e-post så att de inte ser ut som spam. Undvika att skicka ut e-post i ämnen som vanligen förknippas med spam, såsom bli rik snabbt system och läkemedel.
  • Vissa posttjänster inte tillåter dig att använda köpta listor med e-postadresser. Kontrollera med din brevservice användarvillkor att säkerställa att du inte bryter mot några regler.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com