Hur man installerar Tile Runt ett fönster

March 6

Hur man installerar Tile Runt ett fönster


Om kakel är en enkel process för märkning utrymmen på din vägg och limma på plattorna. Omslags kakel runt ett fönster gör processen lite mer komplicerat. Du bör fästa dina brickor för att den plana ytan av väggen först och lämna åtminstone halva bredden av en platta runt omkretsen av fönstret. Detta utrymme kommer att lämna dig tillräckligt med utrymme för att korrekt kakel runt fönstret efter resten av väggen är klar.

Instruktioner

1 Haka T avsnitt av din hastighet kvadrat på underläppen i fönsterkarmen. Skjut torget över att rada den raka kanten av torget med kanten på en bricka. Dra punkten av din penna längs med hastighets torget, göra ett märke på väggen. Markera varje kant av varje platta runt fönstret på detta sätt. Vänd hastigheten torget och förlänga varje rad över läppen av fönsterkarmen.

2 Håll en bricka upp till varje penna linje på väggen. Märk baksidan av varje bricka även med kanten av fönsterkarmen med din penna. Använd din såg för att skära varje bit 1/8 av en tum kortare än dessa linjer för att lämna utrymme för en injekteringsbruk linje mellan kanten av plattan och kanten på fönsterkarmen. Markera varje platta, skär den och ställ dem åt sidan i den ordning de kommer att installeras för att undvika förvirring under processen.

3 Sprid lim på väggytan med din tand kakel spackel. Håll murslev på en 30-graders vinkel mot väggen och dra verktyget genom pälsen av lim för att skapa spår i limmet för att underlätta bindningen mellan plattorna och väggen.

4 Tryck på brickor du har skurits i limmet. Lämna 1/8 tums utrymme mellan varje platta, den bredvid den, den föregående, och läppen av fönsterkarmen för fogarna. Ta din tid och vara säker på varje platta är uppradade perfekt med mönstret redan etablerade på din vägg. Låt limmet härda i 24 timmar för att fästa plattorna till väggen.

5 Placera en tjur näsa bricka så att den krökta kanten är mot fönstret och den platta kanten hänger över väggplattor. Märk baksidan av varje bricka även med tanke på de väggplattor som omger fönstret. Skär varje tjur näsa kakel 1/8 tums kortare än blyertsmarkering. Sprid lim runt fönsterkarmen och fästa tjur näsa kakel med böjda kanter utåt och även med tanke på de väggplattor. Var noga med att lämna en 1/8 tums lucka runt varje platta. Tillåt 24 timmar för limmet härda.

6 Fyll din injekteringsbruk påse med fogmassa. Twist väskan medan du håller spetsen i varje injekteringsbruk linje mellan plattorna. Placera alla dina fogarna. gnugga försiktigt fuktig svamp längs varje injekteringsbruk linje för att trycka den i sprickan och släta ytan av bruket. Låt injekteringsbruk torka i 24 timmar. Squirt sealer på varje injekteringsbruk linje och låt den kemiska torka i 24 timmar innan modifiering eller vidrör väggen.

Tips

  • Om du är osäker på hur man utrymme dina fogarna till en jämn 1/8 tum, prova att använda en liten bit kartong mellan varje platta. Maskinvaru leverans butik bär även små plastdistanser att använda för att hålla fogarna även.
  • Arbetshandskar och skyddsglasögon krävs vid användning av handen och elverktyg.
  • Hörselskydd krävs, tillsammans med dina handskar och glasögon, vid användning av elverktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com