Hur man registrerar Microsoft XP

June 6

Hur man registrerar Microsoft XP


Registrera Windows XP gör det möjligt för Microsoft att meddela dig om viktiga programuppdateringar, säkerhetsfrågor och tillgängliga programkorrigeringar. Även registreringen är frivillig, måste du först bekräfta och aktivera din programvara för att säkerställa att det inte är en piratkopia. Windows XP har en inbyggd funktion som låser en icke-aktiverade äkta Microsoft-produkt efter det att köras i 30 dagar

Instruktioner

1 Från Start-menyn, klicka på "Alla program" och sedan "Aktivera Windows." En blå fönster visas med en bild som visar en uppsättning nycklar i det övre vänstra hörnet, och ett meddelande som säger "Låt oss aktivera Windows."

2 Klicka på översta knappen märkt "Ja, låt oss aktivera Windows nu." Klicka på den vita knappen "Nästa" på det nedre högra hörnet av fönstret och följ instruktionerna för att aktivera ditt exemplar av Windows XP. Den slutliga blå fönstret i aktiveringsprocessen kommer att märkas "Registrera Med Microsoft?" Klicka på den vita knappen "Ja" i det nedre högra hörnet. Ett nytt popup-fönster märkt "Samla registreringsdata" visas.

3 Fyll i formuläret genom att skriva dina personliga uppgifter i avsnitten tillhandahålls. Vid foten av formuläret finns två tomma vita rutor följt av meddelanden som frågar om du vill få specialerbjudanden och reklammaterial från Microsoft. Klicka på en eller båda av de vita rutorna om du vill delta; Om inte, lämna dem tomma. Klicka på den vita knappen "Nästa" i det nedre högra hörnet av skärmen. Ett "Tack" visas. Klicka på den vita "OK" -knappen i det nedre högra hörnet för att slutföra registreringsprocessen för Windows XP.

Tips

  • Sätt in installationsskivan för Windows XP i CD- eller DVD-enheten om Windows XP inte redan är installerat på datorn. Följ instruktionerna och installera programvaran på din hårddisk. Den slutliga meddelande av installationsprocessen kommer att be dig att aktivera och registrera din kopia av Windows XP.
  • Som en försiktighetsåtgärd mot skadlig kod laddas på din hårddisk utan din vetskap, installera en hög kvalitet anti-virus system innan du aktiverar ditt exemplar av Windows XP eller surfa på Internet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com