Hur man designar din egen dator Case

February 3

Hur man designar din egen dator Case


Dator byggare ofta vilja visa upp lite av sin personlighet i sina elektroniska skapelser. Utforma en anpassad dator fall är det perfekta sättet att göra det. Skapa en anpassad design för datorlådan är lätt, och det kräver bara några billiga varor som kan köpas på den lokala hantverk butik.

Instruktioner

1 Inköps stenciler. Dessa kan köpas på den lokala hantverk butik. Leta efter mönster som kommer att återspegla den stil du vill visa på din dator fall. Schabloner finns i blommor, bilder, teman, bokstäver och siffror.

2 Köpa färg, penslar och sandpapper. Akrylfärg och pensel kit kan hittas i hantverk butik av schabloner. Köp en burk klar akryl spray för att använda som täckfärg på din färdiga datorväska också.

3 Lätt sand området på datorn så att du vill måla. Centrera stencilen över området, och säkra med maskering eller målartejp. Om du har en skiktad stencil, läsa instruktionerna på baksidan av förpackningen för att avgöra vilken som är lagret en.

4 Häll önskad lacken på en skylt som papper. Doppa penseln i och torka bort överflödigt färg på en pappershandduk. Fyll i de utskurna områdena schablonen med färgen.

5 Försiktigt bort tejpen och schablonen från datorn fallet. Låt färgen torka. Om du har en skiktad stencil, tejp på lager två över området målad av skikt ett. Upprepa steg 3 till 5 tills du har slutfört alla lager.

6 Kontrollera att färgen är torr. Spraya målade område på fallet med den klara akrylfärg. Låt den torka helt och lägg till en andra skikt.

Tips

  • Måla en abstrakt design av hand.Buy ett fall med en tydlig sida och lägga till ett färgat ljus.
  • Arbetet med sprayfärg i ett väl ventilerat utrymme.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com