Kan du sätta 2G RAM Acer Aspire One?

October 31

Kan du sätta 2G RAM Acer Aspire One?


Acer Aspire One är en av de mest populära netbooks på marknaden, men som alla netbooks, kommer det med ganska blygsamma specifikationer. Du kan snabba upp din Aspire One genom att öka RAM till två gigabyte på vissa modeller.

Identifiering

Från och med 2009, endast AO751h, AO531h och AODx modellerna i Acer Aspire One-serien kan acceptera upp till två gigabyte RAM, enligt Acer.

överväganden

Om du inte kan uppgradera din Acer Aspire One till två gigabyte RAM-minne, kan du öka hastigheten på din dator genom att lägga till så mycket RAM som din enhet kan ta, samt att ta bort onödiga filer och defragmentera hårddisken.

tips

För att uppgradera till två gigabyte RAM, bör du kontrollera din manual för att se den maximala storleken RAM-minne som din Aspire kan hantera - de flesta Aspire Ones bara hantera, på sin höjd, en gigabyte pinnar.

uppgradering

Du kan installera mer RAM i din Acer Aspire One (om möjligt) genom att skruva spärren täcker RAM slots på undersidan av enheten och helt enkelt sätta in nya pinne RAM.

Varning

Aspire Ones med extra RAM slots inkluderar en platshållare. Detta bör stanna i RAM uttaget tills slutförandet av uppgraderingen för att förhindra damm från att komma in i produkten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com