Hur kan vi minska MPEG filstorlekar

July 8

En MPEG (Moving Pictures Experts Group) fil är en populär och vanligt format för ljud och videobilder, och anses vara standard för sådana filer. Med populariteten för digitala medier nedladdningar och fildelning, är det vanligt att datoranvändare att samla ett stort antal MPEG-filer. Eftersom dessa filer är vanligtvis stora, kan de börja ta upp värdefullt hårddiskutrymme. Du kan minska storleken på dina MPEG-filer genom att följa några steg.

Instruktioner

1 Gå till mappen där dina MPEG-filer har lagrats. Högerklicka en gång på Windows "Start" och välj "utforska." Detta kommer att lansera ett fönster som gör att du kan visa innehållet i alla mappar på din lokala och delade enheter.

2 Klicka en gång på lämplig mapp. En lista över filerna i mappen kommer att generera i den högra delen av skärmen. Klicka en gång på "Type" header att gruppera filerna efter filtyp. Använd rullningslisten till höger på skärmen för att lokalisera MPEG-filer.

3 Högerklicka en gång på MPEG-fil som du vill minska. Klicka en gång på "Skicka till" och välj "Compressed (zippad) Folder" alternativet. Denna åtgärd kommer att minska storleken på filen och skicka den till en separat mapp i den aktuella mappen.

4 Klicka en gång på "Type" header igen. Leta upp reducerade MPEG-fil under "Komprimerade" filer. Observera att den minskade filen kommer att ha samma namn som käll MPEG-fil. Att öppna komprimerade filer genom att dubbelklicka på filnamnet. Detta kommer att öppna den zippade mappen i ett nytt fönster. Högerklicka en gång på filen och välj "Öppna".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com