Hur man gör Leenden på en MySpace IM

September 18

Myspace chattjänst låter Myspace användare att chatta med andra Myspace-användare på sin kompislista direkt, utan att skicka en formell meddelande. Medan du chattar, är det vanligt att användare att använda uttryckssymboler för att förmedla känslor som inte är lätt uttrycks genom textbaserade meddelanden. Om du är en Myspace användare som vill göra ett glatt ansikte medan du använder Myspace IM, kan du göra det enkelt.

Instruktioner

1 Öppna en Myspace IM chattfönster. För att göra detta, flytta muspekaren över Myspace användare du vill chatta med och välj "Chat" alternativet från menyn som visas eller välj Myspace användaren från menyn "Online Friends" längst ned på skärmen.

2 Skriv in ":)" uttryckssymbol i chattfönstret och tryck på "Enter" när du vill göra ett glatt ansikte. Detta uttryckssymbol ansikte är allmänt erkänd som ett glatt ansikte uttryckssymbol för textbaserade samtal. Du kan också lägga till en näsa i ansiktet genom att placera ett bindestreck mellan kolon och parenteser för att skapa den ":-)" uttryckssymbol.

3 Skriv in "D" uttryckssymbol och tryck på "Enter" om du vill göra en annan typ av glada ansikte. Detta uttryckssymbol är vanligtvis reserverad för att uttrycka extrem glädje eller upphetsning. Som med den grundläggande glada ansikte uttryckssymbol kan du lägga till en näsa till uttryckssymbol genom att placera ett bindestreck mellan kolon och kapital "d" för att skapa ":-D" uttryckssymbol. Det finns massor av andra uttryckssymboler som du kan använda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com