Hur vill kolla grader Online

January 26

Hur vill kolla grader Online. Om du är en student kan kontrollera dina betyg på nätet vara en snabb och enkelt sätt att hålla på toppen av din prestation i klassrummet. Om din lärare använder Internet för att hålla eleverna up-to-date på kvaliteter och den senaste klass utveckling bör du regelbundet få tillgång till dina betyg för att kartlägga dina framsteg.

Instruktioner

1 Bekanta dig med din skolas klass-rapporteringsprocessen. Vissa skolor kan bara lägga officiella grader medan lärare eller professorer kan periodvis skicka kvaliteter hela terminen på klass webbplatser.

2 Fråga om den information som behövs för att komma åt dina betyg på nätet. Officiella kvalitet inlägg kräver vanligtvis autentisering innan åtkomst beviljas dem. Skolor kan tilldela dig en identifiering och PIN-kod som ska användas under autentiseringsprocessen.

3 Besök hemsidan innehåller din klass informationen. Skol registratorer, klassrums webbplatser och även virtuella klassrummet content management system som Blackboard kan användas av lärare för att lägga elevernas betyg.

4 Ange din personliga information och logga in med din legitimation handtag och lösenord.

5 Granska din utskrift för eventuella ändringar och jämföra din nuvarande kvaliteter med retroaktivt. Transkript kan också berätta vad minimi kvaliteter som krävs för att fortsätta med studier.

Tips

  • Vissa lärare kan använda vanliga webbplatser för att lägga kvaliteter. Dessa instruktörer kan tilldela slump handtag eller andra identifieringsnamn för studenter att skydda sitt privatliv. I vissa fall kan delar av ett personnummer användas. Även om denna metod för att skicka kvaliteter är inte ovanligt, kom ihåg att information är offentlig och inte säker. Överväga att begära att din instruktör använda en säkrare klass rapporteringssystem.
  • Vissa lärare kan erbjuda klassrummet betygsstatistik för att hjälpa dig att mäta din prestation.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com